Milloin viimeksi kysyit kodiltasi, mitä sille kuuluu?

Korostaako valaistus kodin parhaita puolia?

Ovatko kotisi pinnat kunnossa?

Onko kodissasi levollinen äänimaisema?

Keskustelevatko huoneet toistensa kanssa?

Imartelevatko tapettivalinnat tiloja?

Onko ympärilläsi mielihyväkalusteita?

Tukeeko kotikokemuksesi elämänhallintaa?

Jos kysymykset saivat hartiasi painumaan syvälle sohvan uumeniin, ota minuun yhteyttä! Tulen maksuttomalle arviointikäynnille Pirkanmaalla. Hoidetaan kotisuhteesi uuteen kukoistukseen!

Ystävällisin terveisin,

Margit Artimaa
Taideorientoitunut sisustussuunnittelija

Tiesitkö, että taide on oivallinen tapa viimeistellä sisustus?

Juuri tämä on sisustusfilosofiani ydinosaamista. Maalaan abstrakteja tauluja, joilla viimeistelemme kodin värimaailman yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Taidetta yksityisille ja yrityksille

Haluaisitko persoonallisen sisustusta tukevan taideteoksen juuri sinun kotiisi? Maalaan väritoiveidenne mukaisen abstraktin teoksen omalla yksilöllisellä käsialallani.

1. Tulen ilmaiselle arviointikäynnille (Pirkanmaa) tai voimme keskustella etänä videoyhteyden avulla teoksen tyylistä, värimaailmasta, koosta ja sijoituspaikasta.
2. Teen halutessanne värimalliluonnoksen. Tämän luonnoksen voi jatkossa ottaa mukaan liikkeeseen esimerkiksi verhojen tai tapettien suunnittelua varten.
3. Teoksen maalaaminen, johon tulisi varata aikaa kolme viikkoa.
4. Teoksen luovutus asiakkaalle sovitulla tavalla.

Innostuitko? Ota yhteyttä!

Maalasin uudistuneeseen ja laajentuneeseen Boutique Hotelli Lillanin Deluxe-huoneisiin, sviittiin ja ravintolaan yhdeksän taideteoksen harmonisen kokonaisuuden. Teosten suunnittelu toteutettiin yhdessä väri- ja materiaalivalintojen kanssa.

Jos olet kiinnostunut yrityksenne visuaalisen ilmeen luomisesta taiteen keinoin, voin maalata toimitilaanne abstraktin teoksen, joka tukee yrityksellenne valittua värimaailmaa. Tai voin maalata värikylläisen teoksen, joka antaa energiaa työtilaanne tai neuvotteluhuoneeseenne. Hyvin suunniteltu abstrakti teos voi toimia myös esimerkiksi verkkoneuvotteluidenne taustana.

Lisää kuvia Instagramissa!

Akustiikkalevyille toteutetut maalaukset parantavat kotien ja esimerkiksi toimistotilojen akustiikkaa pehmentämällä äänimaailmaa ja poistamalla kaikumista.

Yhden suuren lisäksi, tai sijaan, voimme rakentaa akustoivan teoskokonaisuuden pienemmistä maalauksista.

Lisää kuvia: Instagram

Taidetta yksityisille ja yrityksille